keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Lohirullat





                        Lohirullat
                       (noin 20kpl)


                                              300g ruohosipulituorejuustoa
                                              150g kylmäsavustettua lohta
                                                       tilliä
                                                       vehnätortilloja (kolme isoa)

                     

                         Ohje

                                             1. Pilko lohi pieniksi paloiksi.
                                             2. Sekoita tuorejuusto vatkaimella.
                                             3. Sekoita lohet tuorejuuston joukkoon.
                                             4. Silppua tuoretta tilliä seokseen oman maun mukaan.
                                             5. Levitä seos tortillalle. Jätä tortillan yläreunasta noin 1cm tyhjäksi.
                                             6. Kieritä tiukalle rullalle.
                                             7. Laita rullat kelmussa jääkaappiin ennen kuin leikkaat ne paloiksi.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti