Näiden marenkien ohjeen löysin Emma Iivanaisen blogista Painted by Cakes.
Nämä olivat helppo valmistaa. Marengit olivat keskeltä pehmeitä ja päältä rapeita.
Tällä ohjeella tein noin 15 marenkia.
Marengit
3 valkuaista
2dl mansikkatomusokeria
0,5tl sitruunamehua
Ohje
1. Erottele kananmunasta valkuaiset.
2. Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.
3. Siivilöi tomusokeri vaahdon joukkoon pienissä erissä
koko ajan vatkaten.
4. Lisää sitruunamehu ja vatkaa kunnes seos on kiinteää
ja kiiltävää.
5. Pursota haluamasi kokoisia marenkeja ja koristele
halutessasi nonparelleilla.
6. Paista 100 asteessa noin 1,5h.
7. Sammuta uuni ja jätä marengit jälkilämpöön
noin puoleksi tunniksi.
Koristelin osan marengeista nonparelleilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti